Leave your number,
We'll call you back!
Residential Interior

/ Flat for Self in Apartment Complex "Egoist"

Year of implementation: 2018
Location: Saratov, Residential Complex "Egoist"

The concept of this apartment's design is based on a modern interpretation of the classics. We made a three-room apartment from a two-room apartment by using a partition from stained-glass windows, thus, dividing a single space into an office and a living room. Space was also allocated for a spacious dressing room and a small laundry room for household needs.

The first thing that catches your eye when you enter the apartment is a grand entry hall with a mirror in the center and contrasting tiles on the floor. The living room was designed in a neoclassical style in gray tones. The significant objects of this interior are a designer coffee table and a chandelier. The kitchen zone and the living room are divided with the help of the ceiling and flooring
Gray tones in combination with caramel and gold were used in the interior of the bedroom. The bed is made of soft velvet. The result is an unusual combination, which makes the bedroom look luxurious, but very cozy
Project Completed in 2019
By submitting the form you agree to our privacy policy
This website uses cookies to ensure you get the best experience
OK
Made on
Tilda